Chilli cheese dipp
Antal portioner : 4
Du behöver:
200 gram riven cheddar
100 gram färskost
25 gram skivad jalapeño
1 msk hackad gräslök
En skvätt öl (vi valde IPA)
En nypa cayenpeppar
Rostade baguetteskivor till servering
Att ha till:
Garnera med lite extra Jalapeno, gräslök och cayenpeppar
Så här gör du:
Börja med att riva cheddar och hacka gräslök. Lägg den rivna osten, färskosten, öl, jalapeno, och gräslök i en stekpanna (vi använde Jägarstekpanna original med 21 cm diameter) Rör om och låt det puttra över den öppna elden tills allt smällt. Samtidigt rostar du baguettskivorna på grillgallret eller i en stekpanna. Toppa med lite mer jalapeno, gräslök och cayennpeppar. Doppa det krispiga brödet i den ostiga dippen och njut!
Följ oss på Instagram
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga
@stabilotherm och dela dina bilder med
#stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
Denna sida använder sig av "cookies". Läs mer
OK, jag förstår