3 Chorizokorvar
3 potatisar
1 Grillad paprika (på burk)
1-2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpure
0,5 gul lök
1 dl rött vin
1 dl vatten
Salt, peppar och paprikapulver Tips!
Önskar man en ännu matigare gryta kan man hälla i gröna linser i slutet.
Mustig gryta med smak av rökig paprika, vitlök, chili och vin.
Så här gör du:
Börja med att skala och skiva potatisen i ca 0,5 cm breda skivor. Stek dem i stekpanna tillsammans med lite smör och salt.
Under tiden som potatisen får färg hackar du upp: lök, vitlök, chili, grillad paprika och chorizon.
För över allt du just hackade till stekpannan med potatisen. Låt steka tillsammans en stund och blanda sedan i tomatpuré. Stek lite till.
Häll över vin och vatten, låt det koka upp och reducera. Smaka av med salt, peppar och paprikapulver.
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.