3 st tortillabröd medium
2 msk naturell färskost, ex Philadelphia
5 msk krossad ananas, avrunnen
2 msk hallonsylt
1 dl färska hallon
1/2 msk smör
1/2 msk florsocker
2 tsk flytande honung eller sirap
En dubbel efterrätts quesadilla med färskost, ananas och hallon
Så här gör du:
Fördela färskost jämnt över två av bröden. Lägg krossad ananas ovanpå en av dem och bred ut till kanterna.
Lägg den andra färskostbelagda tortillan ovanpå ananasen, med färskostsidan nedåt. Bred ut sylten ovanpå den tortillan.
Hacka de färska hallonen och lägg dem ovanpå sylten. Täck med den tredje tortillan.
Hetta upp en stekpanna över den öppna elden och smält smöret. När den smält, lägg i den dubbla quesadillan och stek tills den fått färg på botten. Vänd den då försiktigt och stek så även den sidan får färg.
När båda sidorna fått färg lägger du quesadillan och delar den i fyra. Ringla sedan över lite honung eller sirap och pudra med florsocker. KLART!
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.