Friterade halloumi nuggets
Antal portioner : 2
Du behöver:
200g Halloumi
2 ägg
2 dl mjöl
2 dl Panko
En nypa salt
olja att fritera i
Ett krispigt lägereldssnack, perfekt att dela.
Så här gör du:
Börja med att förbereda paneringen genom att knäcka och vispa två ägg och hälla upp i en kåsa. Häll även upp mjöl och panko i varsin kåsa. Skär halloumin i tärningar. Panera halloumin genom att doppa den först i mjölet, sedan ägget och sist pankon. Upprepa gärna för extra frasig yta. Hetta upp oljan i Jägarstekpannan och lägg i ostbitarna. Fritera tills båda sidorna blivit gyllenbruna. Detta tar bara några minuter. Lägg upp på en tallrik och låt oljan rinna av. Servera med salsa.
Följ oss på Instagram
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga
@stabilotherm och dela dina bilder med
#stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
Denna sida använder sig av "cookies". Läs mer
OK, jag förstår