8 st skivor toastbröd
200 g kycklingcurry röra
16-20 skivor mozzarella
200 g färdig grillad/stekt kyckling.
Ruccola
Smör till mackjärnet
En matig och krämig toast som är fantastiskt god efter en dag i skidbacken eller på utflykten.
Så här gör du:
Värm Mackjärnet genom att placera det ovanpå elden eller glöden så att det är riktigt hett innan du börjar.
Pensla sedan järnet med smör så gjutjärnet blir ordentligt infettat.
Lägg kycklingcurryröra, den färdiga kycklingen, mozzarella och ruccola på hälften av mackorna. Lägg resten brödskivorna som lock.
Lägg mackan i det varma mackjärnet och grilla över lägerelden. Börja med en minut, sedan vänder du på järnet. Håll koll och öppna järnet med jämna mellanrum, det kan gå väldigt fort. Grilla tills mackorna blivit gyllenbruna och osten har smält.