Tranbär eller blåbär (eller något annat bär du har hemma)
Kanel och florsockers att pudra över
Pannkaksröra, scrambled pancakes eller Kaiserschmarrn. Vad du än väljer att kalla denna fluffiga pannkaka så blir det en succe runt lägerelden.
Så här gör du:
Separera äggvitorna och äggulor.
Blanda ihop gulorna, socker, mjöl och mjölk i en bunke.
Vispa nu äggvitorna tills de blir till ett vitt och fast skum. Vänd sedan ner de vispade äggvitorna i smeten du gjorde i föregående steg. Var försiktig.
Smält smör i pannan.
Tänk på att detta ska bli en ganska tjock pannkaka. Välj därför en lite mindre stekpanna (vi använde S3 med 21 cm botten) eller gör dubbel sats.
Stekpannkakan tills den är gyllenbrun på bägge sidor. Är det svårt att vända på den så kan man använda två stekspadar, en på vardera sida.
Dela sedan pannkakan i mindre bitar och stek runt till de fått färg. Detta moment är lite som att göra äggröra.
Lägg sedan i russinen och bären och pudra med florsocker och kanel.
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga @stabilotherm och dela dina bilder med #stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.