Rårakor med ägg och ost
Antal portioner : 1
Du behöver:
3 st rivna potatisar
2 ägg
1 dl riven cheddar
1 msk finhackad gräslök
Salt och peppar
Smör till stekning.
Servera med frasig baguett.
Ostig, knaprig och förvånansvärt enkel att göra .Den perfekta utomhusfrukosten eller lunchen.
Så här gör du:
Hetta upp lite smör i pannan, bred ut den strimlade potatisen och stek tills den är gyllene. Salta och peppra. Vänd och gör två hål för äggen. Tillsätt lite mer smör i hålen och knäck i äggen. Krydda äggen med salt eller/och peppar. Stek tills äggvitan stelnat (använd ett lock, en annan stekpanna eller lite aluminiumfolie om du vill täcka pannan). Lägg på lite riven cheddar och strö på gräslöken. Servera med frasig baguett. Njut!
Följ oss på Instagram
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga
@stabilotherm och dela dina bilder med
#stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
Denna sida använder sig av "cookies". Läs mer
OK, jag förstår