Rika Riddare
Antal portioner : 4
Du behöver:
8 skivor formfranska
Fyllning:
3 msk smör
1/2 tsk kanel
1 msk socker
Smet:
1 ägg
0,7 dl mjöl
0,7 dl mjölk
Topping:
1 dl strösocker
1 matsked kanel
Så här gör du:
Skär av kanterna med exempelvis en rund kakform (kanterna sparas till ex ströbröd), så får du runda fina brödskivor. Rör ihop fyllningen. Bre på fyllningen på hälften av brödskivorna. Lägg på resten av brödskivorna på fyllningen som lock. Blanda ihop smeten. Värm upp Jägarstekpannan över elden och smält en rejäl klick smör. Doppa bröden i smeten och lägg dem sedan direkt i den upphettade stekpannan. Stek båda sidor tills de blir gyllenbruna. Plocka av och lägg dem i en skål med socker/kanelblandning och vänd runt. Avnjut direkt!
Följ oss på Instagram
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga
@stabilotherm och dela dina bilder med
#stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
Denna sida använder sig av "cookies". Läs mer
OK, jag förstår