Stekta äpplen med havre smulor
Antal portioner : 2
Du behöver:
4 äpplen, gärna svenska
50 g smör
1 dl havregryn
3 msk strösocker
1/2 tsk kanel
Vaniljsås medtas färdig, exempelvis i en termos.
Så här gör du:
Förbered genom att tända upp en eld. Skala och skär ut stora klyftor från äpplena. Vintertid kan du med fördel förbereda detta steg i hemmet och ta med äppelklyftor i en burk. Hetta upp Jägarstekpanna Original. Stek äpplena tillsammans med smör i ett par minuter, men håll koll så de inte bränns. Tillsätt sedan havreblandningen i pannan och rör om så att allt beblandas och steks knaprigt och lagom brunbränt.
Följ oss på Instagram
Vi älskar att se när ni använder våra produkter. Tagga
@stabilotherm och dela dina bilder med
#stabilotherm så att vi och andra kan inspireras av dina bilder.
Denna sida använder sig av "cookies". Läs mer
OK, jag förstår